top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

Over mij

Ik ben Danielle Nolen en ben altijd al gek geweest op knutselen, tekenen en schilderen en daarnaast ben ik verslaafd aan Pinterest DIY. Ik ben gek op het maken van dingen dus je zal mij altijd bezig zien met meerdere projecten.

 

IMG-20190908-WA0045_edited.jpg

Toen ik jong was spendeerde ik uren aan het tekenen van vooral paarden aangezien ik helemaal gek was van paarden vroeger. Ik kon maar niet beslissen wat ik later wilde worden dus heb ik een heleboel verschillende cursussen en opleidingen gedaan van schoonheidsspecialiste tot visagie en ik heb nog even overwogen om houtbewerking of een opleiding te volgen bij het grafisch lyceum. Ik ben aan het werk gegaan als administratief medewerkster en ben hierna vooral in Hospitality gaan werken wat altijd ontzettend leuk is geweest.

 

Een paar jaar later begon ik me weer af te vragen wat ik nou verder wilde doen met mijn leven en toen ik 21 was had ik besloten aan de andere kant van de wereld te gaan wonen op het prachtige Caribische eiland Bonaire. (Sorry pap and mam!)

Op Bonaire ben ik eerst begonnen in de Hospitality branche maar vrij snel kreeg ik wat geweldige kansen om ook aan het werk te gaan als front-office manager, activiteiten gids en divemaster en ik heb zelfs een tijdje als klusjesvrouw gewerkt. Een paar jaar later ben ik mijn eigen administratie kantoortje begonnen. Ik heb op Bonaire ook mijn man leren kennen en nadat we samen ons droomhuis hadden gebouwd begonnen wij ons steeds meer te beseffen dat wij onze familie heel erg misten en hebben we besloten om het huis te verkopen en terug naar Nederland te verhuizen. Eenmaal terug in Nederland hebben we een geweldig huisje gekocht in Willemstad, het stadje waar ik ben opgegroeid.

Ik kreeg vrij snel een baan als financieel administratief medewerkster en een tijdje later kreeg ik binnen hetzelfde bedrijf de functie van management assistent aangeboden. Dit was een geweldige baan die ik met veel plezier heb gedaan maar toen wij een tweeling kregen begon het steeds moeilijker te worden om werk te combineren met mijn gezin, toen hebben we besloten dat het beter zou zijn als ik full time moeder zou zijn en daat geniet ik nog steeds heel erg van. 

 

Ik ben niet goed in stil zitten en onze kinderen zijn meestal op school dus wilde ik proberen om een webshop op te starten om mijn creaties te kunnen verkopen.​

Ik hou er van om verschillende materialen te gebruiken en wissel dus ook regelmatig tussen werkwijzen maar ik hou vooral van het werken met Epoxy en pyrografie (hout branden met een speciaal apparaat).  

Iets anders wat ik graag doe is het maken van fleslampen, plafondlampen van hout en ik ben nog steeds dol op tekenen, vooral huizen en de inrichting. Vooral het tekenen van een eventuele aanbouw voor ons huis is iets wat ik heerlijk vind om te doen, je moet blijven dromen!! 

Ik ben naast dit alles ook heel actief op de school van de kinderen, voorzitter van de ouderraad, coordinator van de overblijf en ik probeer zo veel mogelijk te helpen waar nodig.

Sinds een aantal maanden heb ik mijn vroegere sport ook weer opgepakt en ben ik weer wekelijks aan het paardrijden.​

Zoals je kunt lezen verveel ik me nooit en hou ik veel wat wat ik doe, in alle chaos die dat met zich meebrengt.

Ik hoop dat je mijn website en creaties leuk vindt. Bij vragen kun je altijd contact met me opnemen. 

 

- Danielle - AtelierThuis

Op deze site kunt u terecht voor de leukste gepersonaliseerde, 

unieke en handgemaakte cadeaus en hobby artikelen. 

 

Ik maak onder andere Epoxy kunst, pyrografie houtbrandwerk, fles- en andere unieke lampen. 

Daarnaast doe ik aan houtbewerking, handlettering, acryl gietkunst en nog veel meer. 

 

Tutorials en leuke projecten zullen binnenkort toegevoegd worden dus blijf regelmatig 

terugkomen voor updates.

Veel plezier op mijn website www.atelierthuis.nl

bottom of page